Kaikkien merkkien huolto ja korjaus ammattitaidolla ja työtakuulla. Huoltoaika vaihtelee mutta pyrimme saamaan koneen asiakkaalle takaisin 2 viikossa. Jos palvelussamme on ruuhkaa tai kone vaatii varaosan tilaamisen, voi huoltoaika pidentyä mutta on myös mahdollista VUOKRATA KONE HUOLLON AJAKSI KÄYTTÖÖSI. TUO KONEESI HUOLTOON JA KYSY LISÄÄ. 

VANHA KONE? MITÄ TÄMÄN KANSSA PITÄISI TEHDÄ?
Usein vanhojen koneiden kanssa tulee monelle päänvaivaa, koska niissä on muovia, metallia, rautaa yms. eikä se silloin kuulu juuri mihinkään suoraan. Meillä puretaan koneet ja pyritään lajittelemaan niin hyvin kuin mahdollista. Jos jotain osaa vielä voi hyödyntää otamme sen talteen, välillä niitä sitten joku kysyy ja näin se päätyy vielä käyttöön. Tätä on kierrätys parhaimillaan – tuotteen käyttöä viimeiseen asti.

Jos vielä kuitenkin mietit, saisiko koneesta toimivan ompelukoneen siedettävään hintaan, niin mekaanikkomme kertoo tilanteen.

pikkusinger